PROVAMEL

  • Consument: ALPRO
  • Merk: Provamel
  • Markt: Biologische voeding en dranken
  • Categorie: Plantaardige vervangers 
  • Brandcare tools: Fieldsales force

“Ton en zijn team zijn de experts in dit kanaal voor ons, zij verstaan hun vak als de beste! Naast de ondernemers, ook de retailers en natuurlijk ons als klant weten zij het maximale voor het merk eruit te halen.”

– Josine – Provamel –

Provamel gelooft in een wereld waarin voeding van het land komt. Niets kunstmatigs. Uitsluitend wat de natuur bedoelde. Niets meer, niets minder. Voor jou, voor de planeet, voor iedereen. Provamel zet zich er voor in dat jij je voeding weer kan vertrouwen.

Het biologische merk Provamel is onderdeel van het Belgische bedrijf ALPRO. Provamel produceert plantaardige alternatieven voor melk, yoghurt en room. Een perfecte veganistische vervanger om te gebruiken in je ontbijt, maaltijd of voor een heerlijke cappuccino of latte.

Alle producten van Provamel zijn biologisch en plantaardig. “We respecteren de natuur en hanteren strikte regels om respect voor het milieu te garanderen. Al onze producten zijn GMO-vrij en biologisch gecertificeerd. Dat betekent minder pesticiden en antibiotica in jouw lichaam en in onze aarde. Zoals bij alle biologische producten zitten er ook in onze producten geen kunstmatige bestrijdingsmiddelen, toevoegingen of kleurstoffen. We evalueren elk ingrediënt grondig op zijn toegevoegde waarde en zullen nooit onnodige ingrediënten gebruiken. We zijn open en eerlijk, zodat al onze ingrediënten voor iedereen begrijpelijk zijn evenals waarom we ze erin stoppen. Als iets niet geschikt is, laten we het eruit. We zijn niet perfect, maar sinds ons begin in 1983, streven we naar beter.”

Other clients