ACCOUNTMANAGEMENT & SALES CONSULTANCY

Naast een aanbod van diverse fieldmarketingservices bieden we aanvullende diensten om groene ondernemers verder te ontzorgen. Zo kunnen we voor jou de relaties opbouwen en onderhouden met de groothandels en retailorganisaties. Heb je een mooi en duurzaam product waarmee je de markt op wilt, maar je weet nog niet precies hoe? Laat je dan door ons adviseren. 

ACCOUNTMANAGEMENT

Accountmanagement is een onmisbaar onderdeel van je bedrijfsvoering. Een goede relatie tussen jou en de groothandel of retailorganisatie versterkt je positie in de markt en versoepelt de weg naar de consument.

Heb je als producent zelf geen kennis of tijd voor deze commerciële kant van je bedrijfsvoering, of heb je (nog) niet de financiële middelen om te investeren in ervaren verkoopdeskundigen? Dan biedt GreenSprout uitkomst. Wij zijn ervaren in accountmanagement en hebben een goed netwerk in de biologische- en natuurlijke gezondheidsbranche. Op basis van parttime contracten ontzorgen wij jou van de commerciële taken en streven we gezamenlijk naar duurzame groei binnen de biologische branche.


SALES CONSULTANCY

Mooie initiatieven hebben soms meerdere inzichten nodig om goed voorbereid de markt in te gaan. Sparren met externe ervaringsdeskundigen kan helpen om betere beslissingen te nemen op het gebied van merk- en productontwikkeling en over de juiste strategische weg naar de consument. GreenSprout heeft veel ervaring en kennis van de biologische branche, veelal opgedaan vanuit de praktijk, ofwel de winkel waar producten daadwerkelijk verkocht worden. Wij zien en horen alles in de biologische sector en zetten vakkundig de opgedane straatwijsheid om in een gedegen commercieel strategisch advies.