BRANDCARE

GreenSprout is de eerste en enige sales- en marketingspecialist voor de Nederlandse biologische markt. We leveren verschillende diensten om van jouw groene merk een zichtbaar en succesvol merk te maken. Wij kennen de biologische markt door en door en zetten ons met grote betrokkenheid in voor ondernemers zoals jij om goede relaties op te bouwen met groothandel, retailorganisaties en winkeliers om zo gezamenlijk duurzame groei te realiseren.

FIELDSALES FORCE

Heb je zelf geen eigen buitendienst? De ervaren en gedreven vertegenwoordigers van GreenSprout gaan voor jouw groene merk op pad.

RACK JOBBING

Zelf de voorraden en presentaties verzorgen in de winkel van branchevreemde producten? De marketing -en salesexperts van Greensprout regelen het.

ACCOUNTMANAGEMENT

Een goede relatie tussen jou en de groothandel of retailorganisatie versterkt je positie in de markt en versoepelt de weg naar de consument.

INSTORE BRAND ACTIVATION

Wij verzorgen aansprekende productpresentaties die de consument verrassen en inspireren om jouw product te gaan gebruiken..

VISUAL MERCHANDISING

Het perfect presenteren van assortimenten en het creëren van slimme productcategorieën is een kunst op zich. Een kunst die wij verstaan.

SALES CONSULTANCY

Heb je een mooi en duurzaam product waarmee je de markt op wilt, maar je weet nog niet precies hoe? Laat je dan door ons adviseren.

BRANDPOOLEN

GreenSprout doet aan ‘brandpoolen’. Met brandpoolen combineren we verschillende merken in onze bezoeken en gesprekken. Dit maakt onze dienstverlening efficiënt en betaalbaar. Doordat we op projectbasis werken zijn onze diensten ook flexibel in te zetten.